Hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron. Painettujen kirjojen arvolisävero on 10 %, muiden tuotteiden 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin kotisivuillamme. Asiakkaalta veloitetaan hinta, joka tuotteella oli tilaushetkellä ja hintaan lisätään postituskulut.

Tuotteet

Bahá'í Kirjakauppa keskittyy myymään suomenkielisiä bahá'í-kirjallisuutta, eikä pääasiassa toimi jälleenmyyjänä.

Palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Myymme

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja ulkomaille.

Maksutavat

Tilaus maksetaan verkossa tilausta tehtäessä. Tilaus vahvistuu vasta, kun maksu on suoritettu. Asiakkaalla on valittavinaan eri maksuvaihtoehtoja:
•    Verkkopankkimaksut: yleisimpien Suomessa toimivien pankkien verkkomaksut
•    Luottokortti: Visa ja MasterCard

Toimitusehdot

•    Posti: Ensisijainen lähetystapa on ns. ”numeropaketti”. Numeropakettiin kirjataan osoitteen lisäksi vastaanottajan puhelinnumero. Vastaanottaja saa tiedon paketin saapumisesta tekstiviestillä. Jos puhelinnumero ei ole tiedossa, lähetykset kannetaan kotiovelle tai postilaatikkoon normaalin postin kirjejakelun mukaisesti, mutta jos niitä ei saada mahtumaan postiluukusta / postilaatikkoon, eikä paikalla ole henkilöä ottamaan lähetystä vastaan, jättää postinkantaja saapumisilmoituksen ja lähetys on noudettavissa lähimmästä postitoimipaikasta.
•    Nouto: Baháí Kirjakaupalla ei ole perinteistä myyntipistettä. Nouto varastolta tai eri tapahtumista on mahdollista ainoastaan erikseen sovittaessa. Ota siinä tapauksessa yhteyttä kirjakauppa@bahai.fi
•    Kirjoja toimitetaan varastosta kerran viikossa, joten toimitusaika on noin postin kuljetusaika + viikko, paitsi lomien ja pitkien juhlapyhien aikoina.